Patrick – Min verden

Vores super seje køkken-Patrick har knoklet i et år, for at færdiggøre sin første single.
Nummeret er produceret i valgfaget musik, hvor Patrick selv har skrevet musik og tekst. Senere har han sammen med it og medieholdet samt dramapigerne optaget denne fede video.

Åbent hus i julen

I december måned havde vi, traditionen tro, åbent hus, hvor vi bød nær og fjern velkommen til julehygge, juleknas og en kop kaffe. Årets store teaterforestilling fandt også sted den dag og var som altid en kæmpe succes. Billederne her er fra it & mediers årlige fotostand, hvor der blev eksperimenteret med 'green screen'.
Share

PIGERNE PÅ KREA

Pigerne på Kreativt Værksted er dygtige og hårdtarbejdende – og selvom det ikke er dem, der altid står forrest når skolen viser et teaterstykke eller der bliver optaget en film, så er de altså super uundværlige!
For det er dem, der sørger for at vi ser godt ud, har kulisserne klar og tøjet er i orden. Mange af pigerne har også valgfaget wellness, hvor de lærer at lægge make up – og det kommer jo fx dramaholdet til gode når de har en forestilling. At pigerne på krea kun er piger, er vist mere et tilfælde – for der er altid plads til en kreativ fyr også.
krea_print

Share

Det spøger på Fremtidslinjen

Fremtidslinjen havde i oktober måned besøg fra 4. klasse på Hastrupskolen. Drama og It & Medier havde i fællesskab skabt et teaterstykke, der skulle fungere som et live-computerspil.
Eleverne sad i en sofa foran en skærm og kunne interaktivt bestemme over stykkets gang, der blev filmet fra en uhyggelig kælder.
Der blev hygget med boller og varm kakao og vi kunne sende en glad 4. klasse af sted ud i vinterkulden igen ved middagstid.

Share

Introtur til Lalandia

Når vores nye og gamle elever mødes efter en lang sommerferie, er det vigtigt for os, at vi alle får en god start på året. Vi har brug for at lære hinanden bedre at kende og det synes vi bliver gjort allerbedst ved at tage på en tur sammen, hvor vi bor i hytter, laver mad sammen og overnatter.
De sidste to år er turen gået til Lalandia, hvor der er rig mulighed for at lave sjove aktiviteter, der kan ryste os sammen som gruppe, personale og elever.
Dem der har lyst bader, men der er også mulighed for at skøjte, gå ture, klatre og så er der selvfølgelig masser af tid til at hygge om fællesskabet i hytterne om aftenen.

DSC_0071

Share