e-sport på FTL

I skoleåret 2017/2018 byder vi e-sport velkommen på Fremtidslinjen. Det vil starte med at være en integreret del på It-og Medielinjen.  Vi kommer til at spille Counter Strike Go som udgangspunkt, da netop det spil har mange muligheder for læring, samt det er det mest spillede i DK lige nu.

Der er en masse god solid læring i e-sport og derfor tilbyder vi nu også dette på skolen. Mange tror, det bare er et spil, hvilket det egentlig også er, men det rummer mange muligheder for at fremme Personlig udvikling, social udvikling, faglig udvikling, hvis bare det gøres på den rigtige måde. Vi vil berøre emner som ansvar, pålidelighed, kommunikation, samarbejde, strategi, fysisk træning, viden om kost og vigtigheden ved søvn osv.

Vi er klar til kamp! Er du?

Share

Dimissionsfest

Stort tillykke til alle dimittenderne.  Smukke mennesker. I har nu færdiggjort den 3-årige STU og nu ligger der nye spor foran Jer. I er blevet sendt godt ud i verden i dag, med traditionen tro, Lidt Benny Andersen, musik og DEJLIG MAD.  Så alt held og lykke fremover til Jer, men husk, I er ALTID velkommen til at kigge ind hos os på Fremtidslinjen. Ses vi? Det håber vi..

Share

Filmpremiere på onsdag

Så lander den længe ventede stopmotion-kortfilm fra Nørd Productions – Invasion fra rummet.

Se den på onsdag den 21.06.2017 hvor den har premiere, først på FTL så på vores youtubekanal…. invasion fra rummet 1 invasion fra rummet 2

Share

Turen går til MØN

Så er det ENDELIG blevet tid til årets studietur og denne gang til Møn. Vi glæder os.

Vi har lavet lidt seriøst research om Møn og har produceret denne video. Det kan kun blive godt. YES.

Share

TILLYKKE til Jacob & Mehmet

Så blev der afholdt en lille Dimissionsfest, med lækker mad og Benny Andersen digte, for de to unge mænd, Jacob og Mehmet.

Et STORT tillykke til Jer begge med endt STU.  Husk I er begge velkomne til at besøge os ved tid og lejlighed.

Mehmet-red-web red-Jacob-web

 

Share

GLÆDELIG JUL

Så blev det endelig JUL og årets julebingo blev afholdt af selveste julemanden og hans hjælper der kom forbi.

Nyd ferien – Det nye år bliver hårdt, da Amalie jo som bekendt, vender tilbage.

GLÆDELIG JUL

dsc_0510 dsc_0513

Share

VI FIK BRONZE!

Turen gik til Nørrebro, hvor der blev spillet Nørrebro CUP.

Efter nogle hårde kampe og en tabt semifinale (straffesparkskonkurrence) så måtte vi til Bronzekampen som vi fortjent vandt også efter straffe.

Det var helt igennem en fed fodbolddag og ja vi tabte ikke i ordinær spilletid, men det flotteste var nu gejsten, viljen og humøret hele vejen igennem… SÅDAN.

Tjek det ud herunder

Share