VALGMØDE PÅ FTL

I forbindelse med kommunal og regionalvalg afholder vi på Fremtidslinjen et lille valgmøde. Vi får gæster i huset fra alle partier og derfor lægges der op til en rigtig god debat. Det er nu i kære elever skal gå på klingen af Jeres Lokale politikere og stille direkte spørgsmål. I får i hvert fald muligheden denne dag.

Ellers kan I glæde Jer til at komme og opleve samt lytte på en forhåbentlig god og saglig debat.

Har man ikke den store indsigt i politik, kan jeg glæde Jer med, at der vil komme lidt fælles politisk læring, fredag og mandag, i det vi normalt kalder faglig træning.

Valgmødet foregår Tirsdag den 7. november kl. 13.00 – 14.30 i spisesalen.

Deltagere:

Lissie Kirk, Socialdemokraterne.

Mads Andersen, Det Konservative Folkeparti.

Jeppe Lindberg, Liberal Alliance.

Mette Jorsø, Venstre.

Jette Jørgensen, Enhedslisten.

Anne Nilsen, Dansk Folkeparti.

Mickal P N Andersen, Alternativet.

Anette Kaae-Bødker, Radikal Venstre.

Socialistisk Folkeparti, SF.

Share

e-sport på FTL

I skoleåret 2017/2018 byder vi e-sport velkommen på Fremtidslinjen. Det vil starte med at være en integreret del på It-og Medielinjen.  Vi kommer til at spille Counter Strike Go som udgangspunkt, da netop det spil har mange muligheder for læring, samt det er det mest spillede i DK lige nu.

Der er en masse god solid læring i e-sport og derfor tilbyder vi nu også dette på skolen. Mange tror, det bare er et spil, hvilket det egentlig også er, men det rummer mange muligheder for at fremme Personlig udvikling, social udvikling, faglig udvikling, hvis bare det gøres på den rigtige måde. Vi vil berøre emner som ansvar, pålidelighed, kommunikation, samarbejde, strategi, fysisk træning, viden om kost og vigtigheden ved søvn osv.

Vi er klar til kamp! Er du?

Share

Dimissionsfest

Stort tillykke til alle dimittenderne.  Smukke mennesker. I har nu færdiggjort den 3-årige STU og nu ligger der nye spor foran Jer. I er blevet sendt godt ud i verden i dag, med traditionen tro, Lidt Benny Andersen, musik og DEJLIG MAD.  Så alt held og lykke fremover til Jer, men husk, I er ALTID velkommen til at kigge ind hos os på Fremtidslinjen. Ses vi? Det håber vi..

Share

Filmpremiere på onsdag

Så lander den længe ventede stopmotion-kortfilm fra Nørd Productions – Invasion fra rummet.

Se den på onsdag den 21.06.2017 hvor den har premiere, først på FTL så på vores youtubekanal…. invasion fra rummet 1 invasion fra rummet 2

Share

Turen går til MØN

Så er det ENDELIG blevet tid til årets studietur og denne gang til Møn. Vi glæder os.

Vi har lavet lidt seriøst research om Møn og har produceret denne video. Det kan kun blive godt. YES.

Share