Beskyttelse af persondata – GDPR

Den nye databeskyttelsesforordning (GDPR) trådte i kraft den 25. maj 2018. Fremtidslinjen er derfor forpligtet til at overholde databeskyttelsesforordningen. For at vi som organisation kan vejlede unge og levere vores services og ydelser, har vi brug for persondata. De data har vi som organisation et ansvar for at beskytte, og derfor har vi et stort fokus på databeskyttelse for både borgere, virksomheder, ansatte og samarbejdspartnere.
Al behandling af personlige oplysninger, som Fremtidslinjen er inde over, vil være i fuld overensstemmelse med den nationale lovgivningsregler om behandling af personlige oplysninger.

Personoplysninger
Generelt
Persondata er alt, der direkte eller indirekte kan henføres til dig – også selvom det kun er muligt for særligt indviede at forstå, hvem oplysningen vedrører.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Videregivelse af personoplysninger som navn, e-mail og billeder m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: uuv@koege.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Fremtidslinjen
Karlemosevej 48
4600 Køge
tlf 5667 2660
Sikkerpostkasse: uuv@koege.dk

Share
Scroll to top
Share
Share